Taitokoulu

Porin Taitoluistelun taitokoulu jatkuu kaudella 2023-24!

Oletko kiinnostunut jatkamaan luisteluharrastusta luistelukoulun jälkeen? 


Taitokoulumme on tarkoitettu ensisijaisesti jo luistelukoulun käyneille ja heille jotka haluavat harjoitella kaksi kertaa viikossa. Tarvittavat taidot lapsella on pystyssä pysyminen omatoimisesti sekä eteenpäin liikkuminen ja liukuminen.

Taitokoulumme päätavoite on luoda lapselle perusluistelutaito, joka kantaa läpi elämän.  


Taitokoulumme kevätkausi jatkuu lauantaina 27.4.2024. Ryhmä harjoittelee lauantaisin Astora Areenalla vaihtelevaan aikaan.

Aikataulut ovat aina näkyvissä sivustolla www.porita.net aikataulut kohdassa. Tarkisa aikataulut viikoittain.

Taitokoulun kevätkauden hinta on 60€ (sis. lisenssin). Jokaisella täytyy olla oma voimassa oleva tapaturmavakuutus.
***

Tietoa PoriTan taitokoulusta

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa meillä missä iässä tahansa. Luistelu kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiokykyä, rytmitajua, ilmaisutaitoa sekä vartalonhallintaa. Perusliikuntataidot ovat lapsille erityisen tärkeässä roolissa kehityksen kannalta ja harjoittelu kaikilla osa-alueilla on monipuolista ja lasten kehityskauteen sovellettua. 

Taitokoulussa opettelemme yksinkertaisia perusasioita, kuten eteen- ja taaksepäin luistelua ja sirklauksia, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä, liukuja sekä ensimmäisiä piruetteja ja askelia. Suurempana tavoitteena on innostaa luistelijat mukavan ja monipuolisen lajin pariin sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä. Taitkouluun ovat tervetulleita myös jo pidempään luistelua harrastaneet luistelijta, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään askeltekniikassa.

Taitokoulusta on mahdollisuus siirtyä taitojen karttuessa innostuksen mukaan eteenpäin yksinluistelun kehitys- tai harrasteryhmiin joissa viikkoharjoituksia on enemmän. Jokaiselle löytyy varmasti oma polku!

Seuramme valmentajat ja ohjaajat ovat pääsääntöisesti Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamia.


Harjoituskerran harjoitteet pohjautuvat Suomen Taitoluisteluliiton laatimiin Tähtidiplomi-tasoihin, joita suoritetaan syksyisin ja keväisin. Luistelijat suorittavat tasoja taitojensa mukaisesti ja suorituksista luistelija saa mukaansa muistoksi tähtidiplomin aina kauden päättyessä. 


Vaatetus/varustus: 

Vaatetus on tärkeä osa, sillä vaatetus ei saa olla liian kuuma tai paksu, jotta liikkuminen on mahdollista. Vaikka jäähalli voi tuntua kylmältä, niin paksu toppavaatetus voi olla helposti liikaa. Suosi siis kerrospukeutumista aluskerraston avulla, jotta lapsen on mukava harjoitella. 

Jokaisella tulee olla myös omat luistimet, sillä niitä ei ole saatavilla lainaan. Luistimen ei tarvitse olla huippuluistin, mutta sen olisi hyvä tukea nilkkaa, terien olla terävät, sekä hyvin lapselle istuvat. 

Myös hyvin kädessä pysyvät hanskat ovat hyvä ottaa mukaan. 

Huomioikaa, että Astora Areena on melko kylmä. 


Kysy lisätietoja: 

veeravalkealaakso.porita@gmail.com


Tervetuloa mukaan ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä!