Sponsoroinnin periaatteet

- Jos yritys haluaa sponsoroida seuraa yleisesti niin sponsoroinnin vastikkeista sovitaan tapauskohtaisesti.

- Jos yritys haluaa sponsoroida Porin Taitoluistelun yksittäistä luistelijaa edellytyksenä on se että ko. luistelija on ns. SM-tason luistelija.

- SM-tason luistelijat kilpailevat Debytanttien, SM-noviisien, SM-junioreiden tai SM-senioreiden sarjassa.

- Yritys maksaa sponsorirahan seuran tilille laskua vastaan  ja se tuloutetaan normaalisti seuran kirjanpitoon.

- Sponsorin kohde voi käyttää tätä rahaa omiin kuluihinsa niin että toimittaa kuitit kuluista mitkä menevät seuran kirjanpitoon. Sponsorirahaa voi käyttää myös kuukausimaksuihin.

- Sponsorirahan käyttöä seurataan manuaalisesti excel taulukko-ohjelmaa käyttäen.

- Sponsorin logoja ei saa näkyä kilpailupuvussa mutta muuten harkinnan mukaan niitä voi käyttää. Sponsorin logo ja muu aineisto luistelijan omille sivuille ei seuran nettisivuille.

- Sponsorin pitää noudattaa STLL:n Eettisen Säännöstön, Antidopingin ja Tasa-arvo ja Yhdenvertaisuuden periaatteita.

- Jos yritys haluaa sponsoroida ei-SM tason luistelijaa niin silloin tuo sponsoriraha ei kierrä seuran kirjanpitoon vaan sen pitää tapahtua luistelijan ja yrityksen välisenä asiana.

- Tällöin seuran nettisivuille ei myöskään laiteta logoja eikä seura myönnä muitakaan vastikkeita sponsoroinnista.

- Yritys voi sponsoroida kokonaista Porin Taitoluistelun ryhmää. Tällaisessa tapauksessa seura voi laskuttaa yritystä ja siirtää sponsorirahan  ko. ryhmän talkootilille ryhmän tulevaa käyttöä varten.

- Ns. talkooraha voidaan korvata kokonaan tai osittain sponsorin tuella. Talkooraha-asiassa noudetaan ei-SM tason luistelijan periaatetta eli sponsoriraha ei tule suoraan seuran tilille yritykseltä vaan luistelijalta. Tässäkään  tapauksessa seura ei myönnä vastikkeita sponsorille.