Taitoluistelu on monipuolinen ja hauska harrastus!

Porin Taitoluistelu ry:ssä haluamme, että toiminta on kaikille iloista ja antoisaa liikuntaa. Uusien luistelijoiden määrä onkin jatkuvassa kasvussa. Myös suomalaisen taitoluistelun menestyminen kansainvälisellä tasolla on antanut lisäpotkua harrastajamäärien kasvulle, ja siksi myös PoriTassa toiminta käsittää laajan harrastuspohjan.

Porin Taitoluistelu ry:n vahvuudeksi voi lukea sen, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikenikäisillä pojilla ja tytöillä, nuorilla ja varttuneemmilla, on mahdollisuus harrastaa monipuolista lajia, joka tarjoaa jääharjoittelun lisäksi myös paljon muuta: ilmaisutaitoa, tanssia jne. Seurallamme onkin jo vuosikymmenten kokemus vahvasta nuorisotyöstä. Seurassamme toimii luistelukoulu ja taitokoulu. Yksinluistelussa on harrastajia sekä kilpailijoita SM-tasolle saakka.

Kilpailukauden aikana seuramme luistelijat ovat menestyneet alueellisissa sekä valtakunnallisissa kilpailuissa. Järjestämme myös itse kilpailuja. Kilpailuiden ohella seuramme järjestämää lähes joka vuosi suuren suosion saavuttaneen jääshown. Lisäksi kesäkurssit ovat olennainen osa seuramme toimintaa.

Porin Taitoluistelu ry:ssä on tällä hetkellä n. 100 luistelijaa. Meille kaikki luistelijamme ovat tasavertaisia ja yhtä tärkeitä. Haluamme kannustaa heitä positiivisesti kehittämään omia taitojaan.

Porin Taitoluistelu ry on jäsenenä:
STLL (Suomen Taitoluisteluliitto)
LoSuTa (Lounais-Suomen Taitoluistelu) 
LiiKu (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu)


Taitoluistelu tarjoaa parasta: vahvaa, vakaata ja vauhdikasta jääurheilua.

******

Ilmoittautuminen
Jokaisen Porin Taitoluistelun luistelijan pitää ilmoittautua joko luistelukouluun tai kilpaluistelijaksi. Yksinluistelun kilpaluistelijat ilmoittautuvat aina koko luistelukaudeksi (elokuun alku - toukokuun loppu). . Luistelukoululaiset ilmoittautuvat aina erikseen syys- ja kevätkausiksi. 

Kaikilta luistelijoilta laskutetaan kerran vuodessa seuran jäsenmaksu, joka on voimassa Porin Taitoluistelu ry:n tilikauden ajan.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin tapahtumien kautta:
Vanhat luistelijat (olemassaoleva MyClub tunnus): https://porita.myclub.fi/flow/events
Uudet luistelijat: https://porita.myclub.fi/flow/events/public

Kuukausimaksun vähennykseen oikeuttavat poissaolot

  • Omavastuuaika sairaustapauksissa 7 pv,  luistelijan oma sairaus tai tapaturma, josta on lääkärintodistus
  • rippileiri
  • leirikoulu
  • Projektiryhmän ( ent.Talent ) ja yläkoululeirin jaksot

Vähennyksen saamiseksi on aina otettava yhteys seuran rahastonhoitajaan, joka määrittelee vähennyksen määrän. Vähennys lasketaan seuraavalla kaavalla: kk-maksu/30* poissaolopäivien määrä.

Sisaralennus
Sisaralennuksen suuruus on 10 euroa ja se vähennetään seuraavasti:

  • jos sisarukset luistelevat kilparyhmissä, maksetaan korkein kuukausimaksu kokonaan ja muiden maksuista vähennetään 10 euroa oman ryhmän maksusta sisaralennuksena.
  • jos sisarukset luistelevat kilparyhmissä ja luistelukoulussa, sisaralennus vähennetään luistelukoululaisen maksusta sekä alemmasta kilparyhmän maksusta, niin että korkein maksu maksetaan kokonaan.

Etäopiskelualennus
Toisella talousalueella opiskeleville luistelijoille, jotka osallistuvat vain viikonloppuisin harjoituksiin sekä kilpailuihin, myönnetään alennus hallituksen päätöksillä tapauskohtaisesti. 

Myöhästyneet maksut
Jos luistelijan kuukausi- ja kilpailumaksut ovat myöhässä eikä rahastonhoitajaan ole oltu yhteydessä, seuralla on oikeus estää luistelijan pääsy kilpailuihin ja seuran näytöksiin sekä tarvittaessa harjoituksiin.
Mahdollisissa maksuvaikeuksissa pyydetään ottamaan yhteyttä seuran rahastonhoitajaan maksuaikatauluista sopimiseksi.

Luistelun lopettaminen
Luistelun lopettamisesta ilmoitetaan lomakkeen avulla. On myös kohteliasta ilmoittaa henkilökohtaisesti luisteluryhmän vastuuvalmentajalle.
Irtisanomisaika on 1 kk laskettuna sen kuukauden päättymisestä, jolloin ilmoitus lopettamisesta on tehty.
Maksuvelvollisuus loppuu irtisanomisajan päättyessä.

Luistelukoulu
Katso kohdasta Luistelukoulu vasemmasta sivupalkista

Kilparyhmien kuukausimaksut
Kuukausimaksuperusteet on luettavissa jäsenhuoneessa.

Käytä aina viitenumeroa maksaessasi kuukausi- ja muita seuran laskuja !