Jäsenhuone|Työhuone

Taitokoulu

 

Taitokoulu alkaa perjantaisin Klo 15-16 Harjoitusjäähallissa ja sunnuntaisin klo 11-12 jää ja 12-13 oheiset Isomäki Areenalla.

  

Taitokoulun tarkoitus

Taitokoulu on tarkoitettu innokkaille ja reippaille taitoluistelusta kiinnostuneille, jotka haluavat harrastaa taitoluistelua enemmän kuin kerran viikossa. Taitokoulussa edellytetään tiettyä luistelukoulussa tai vastaavassa hankittua luistelutaitoa. 

Taitokouluun otetaan luistelijoita, jotka eivät ole vielä seuramme kilpaluisteluryhmissä, jotta voimme taata kaikille halukkaille mahdollisuuden taitoluisteluharrastukseen.

Taitokoulussa harjoitellaan monipuolisesti taitoluistelun eri lajeissa vaadittavia taitoja, kuten perusluistelua, askeleita, liukuja, piruetteja ja yksöishyppyjä sekä muodostelmaluistelun perusotteet ja- elementit.

Taitojen kartuttua, taitokoulusta pääsee siirtymään valmentajan päätöksellä joko yksinluistelu- tai muodostelmaluisteluryhmiin.

Oheisharjoittelu taitokoulussa on monipuolista sisältäen lajioheisia, joiden avulla kehitetään luistelussa vaadittavia ominaisuuksia, kuten notkeutta, koordinaatiota, kehonhallintaa, reaktionopeutta, ketteryyttä, lihaskuntoa ja ilmaisutaitoa. Lajikohtaisilla oheisharjoitteilla kehitetään liikenopeutta ja kimmoisuutta.

Taitokoulu harjoittelee syyskuusta maaliskuun loppuun. Ilmoittautuminen taitokouluun tapahtuu seuramme internet sivujen kautta.

Taitokoulun luisteluvuosi jaetaan syys- ja kevätkauteen. Mikäli luistelija lopettaa kesken kauden (syys- tai kevätkausi) luistelumaksua ei palauteta.Taitokoulussa harjoitellaan jäällä kaksi kertaa viikossa.

Hinta taitokoulun hinta on 250e sekä syys- että kevätlukukaudelta + jäsenmaksu 15€/vuosi + luistelukoululisenssi 11 €/vuosi (sisältää taitoluistelulehden). Huom! Vakuutus tulee voimaan vasta ilmoittautumisen ja laskun maksamisen jälkeen.

Oheisharjoittelussa taitokoululaiset jaetaan iän mukaan ryhmiin, jolloin harjoittelussa voidaan huomioida ikään liittyvät herkkyyskaudet paremmin.

Lisätietoja

Luistelu-ja taitokoulun rehtori, Kati Koskelo, katikoskelo@gmail.com
Maksuasiat: seuramme rahastonhoitaja, Jani Tuomola, porita.rahastonhoitaja@gmail.com

Katso Porin Taitoluistelun etenemismalli.