Jäsenhuone|Työhuone

Luistelukoulu

 

 Luistelukoulun kevätkausi on alkanut sunnuntaisin Isomäki Areenalla klo 10-11.

 

Luistelukoulusta alku uudelle harrastukselle

Luistelukoululaiset harjoittelevat perusluistelutaitojen lisäksi sosiaalista kanssakäymistä sekä urheilullista asennetta, kuitenkaan unohtamatta tärkeintä - nauttivat luistelusta yhdessä luistelukouluohjaajiemme kanssa.

Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa missä iässä tahansa. Luistelu kehittää tasapainoa, koordinaatiokykyä, rytmitajua, ilmaisutaitoa sekä vartalonhallintaa.

Luistelukoulun tavoitteena on opetella yksinkertaisia perusasioita kuten eteen- ja taaksepäin sirklauksia, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä, liukuja sekä ensimmäisiä piruetteja ja askelia. Suurempana tavoitteena on innostaa luistelijat mukavan ja monipuolisen lajin pariin sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Luistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä taitojen karttuessa innostuksen mukaan eteenpäin taitokouluun, yksinluistelun kehitysryhmään tai muodostelmaluistelun joukkueisiin.

Luistelukouluun voi tulla myös kesken kauden.

Luistelukoulumme PoriTassa

Luistelukouluun voi tulla tutustumaan ja katsomaan. Luistelukoulustamme voit keskustella luistelukoulumme rehtorin tai ohjaajiemme kanssa harjoitusten jälkeen. Paikalla pyritään pitämään  joka kerta myös pieni puffetti.

Kauden alussa luistelukoululaiset jaetaan luistelutaidon ja iän mukaisesti ryhmiin. Jokaisen ryhmän omat ohjaajat pyrkivät olemaan ryhmän harjoituksissa kauden aikana mahdollisimman paljon, tosin joskus ryhmää voi olla ohjaamassa toinenkin ohjaaja ja joskus sama ohjaaja voi ohjata useampaakin ryhmää samanaikaisesti.

Yhden harjoituskerran kesto on 50 minuuttia. Luistelukoulu harjoittelee sunnuntaiaamupäivisin. Luistelukoululaisten määrästä riippuen luistelukoululaiset voidaan jakaa kahteen eri aikaan harjoittelevaan ryhmään. Luistelukoulun syyskausi kestää syyskuun alusta jouluun. Kevätkausi alkaa tammikuun alkupuolella ja kestää huhtikuulle, riippuen Porin kaupungin Isomäen jäähallin jäätilanteesta.

Luistelukoulumme lukukauden maksu on 135 e, joka laskutetaan erikseen sekä syyslukukaudelta että kevätlukukaudelta. Lisäksi jokaisen luistelukoululaisen on maksettava jäsenmaksu 15 , joka on voimassa koko luisteluvuoden; luistelukoulun syys- ja kevätkauden.  Hinnat sisältävät jäävuoromaksut sekä ohjauksen.

Lisäksi Taitoluisteluliitto muutti lisenssi/vakuutuskäytäntöä, ja myös luistelukoululaisilla tulee olla lisenssi seuran toimesta. Sen hinta on 11 €/luistelija ja se sisältää Taitoluistelulehden. Vakuutus tulee voimaan vasta kun ilmoittautuminen on tehty ja lasku maksettu.

Luistelukoulun kausi- ja jäsenmaksujen laskut toimitetaan luistelukauden alkupuolella. Sisaralennus- ja muissa maksuasioissa voitte kääntyä seuran rahastonhoitajan puoleen.

Ensimmäinen luistelukerta luistelukoulussa on "tutustumiskerta". Laskutus alkaa vasta toisesta luistelukerrasta.  Luistelukoululaisen on ilmoittauduttava luistelukouluun seuran nettisivuilla ohessa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Mikäli luistelukoululainen lopettaa harrastuksen, on asiasta ilmoitettava välittömästi sähköpostilla tai puhelimitse luistelukouluvastaavalle osallistujaluettelon ajantasaisuuden ja laskutuksen vuoksi.

Seuramme valmentajat ja ohjaajat ovat pääsääntöisesti Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamia.

Muistutukseksi vielä, että seuramme kaikissa harjoitteluissa noudatetaan ehdotonta käytäntöä, jossa luistelijat ovat jäällä ohjaajiemme huomassa ilman vanhempiaan. Vanhemmat voivat seurata ja kannustaa katsomon puolelta.

Lisätietoja

Luistelukoulun rehtori, Kati Koskelo, katikoskelo@gmail.com

Maksuasiat: seuramme rahastonhoitaja, Jani Tuomola porita.rahastonhoitaja@gmail.com

 

Tervetuloa mukaan!