KISAKUULUMISIA

23.11.2020

14-15.11 Espoon Metro Areenalla kilpailtiin SM-junioreiden ja -senioreiden 2. SM-valintakilpailu. Arttu Juusola piti lyhytohjelman jälkeisen sijoituksena ja voitti hopeaa SM-junioripoikien sarjassa pistein 122,70. Arttu onnistui ensimmäistä kertaa vaikeassa kaksois axel - kolmoistulppi yhdistelmässä.

Hieman epäonnisen vapaaohjelman jälkeen Wilma sijoittui SM-juniorityttöjen sarjassa 11. sijalle pistein 103,68. Wilma lähti ensimmäistä kertaa yrittämään kolmea kolmoishyppyä vapaaohjelmassa, joista hän hienosti onnistui kahdessa kolmois salchowissa.

Kilpailuista jäi paljon hyvää oppia käteen joulukuun SM-kilpailuja ajatellen.

Salon Promo Cupissa 13-15.11 kilpailtiin useassa sarjassa. Parhaasta kilpailutuloksesta vastasi B-silmut sarjassa kilpaileva Cecilia Virtanen. Hän sijoittui kolmanneksi hyvällä kokonaisuudella.

Vihdissä kilpailtiin 21.11 kutsukilpailun merkeissä Minit ja B-silmut sarjoisssa. Mitalisijoille ylsivät B-silmut tytöt sarjassa Silja Nuorsaari sijoittuen hienosti kolmanneksi. Poikien sarjassa Rimon Turgan nappasi kultaa onnistuneella ohjelmallaan.

Turussa kilpailujen makuun pääsi kauden ensimmäisissä kilpailuissa seuramme Taitajat. Parhaista tuloksista vastasi upeasti voittoon luistellut Anni Välimäki Taitajat Axel sarjassa sekä Taitajat ei Axel sarjassa hopealle yltänyt Liinu Järvi ja pronssille Minttu Luoma.