Taitokoulu ⛸

PoriTan Taitokoulu -projekti ”hei, me luistellaan” kausi 2021 - 2022 

Porin Taitoluistelu on saanut kaudelle 2021 – 2022 OKM: n seuratoiminnan kehittämistukea lasten ja nuorten liikunta- ja liikkumismahdollisuuksien sekä matalan harrastuskynnyksen edistämiseen. Taitokoulu ”Hei, me luistellaan” -projekti on tarkoitettu luistelusta innostuneille lapsille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan useammin kuin kerran viikossa. Ryhmä on suunnattu ensisijaisesti luistelukoulun käyneille harrastajille. Paikkoja Taitokouluun on 15 osallistujalle. Harjoituksissa harjoitellaan taitoluistelun perusteita ottaen huomioon ryhmän taso.

Viikossa on kaksi jääharjoitusta sekä kaksi oheista. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin 13.4.2022 alkaen jääharjoitus klo 14:00 – 15:00 Astora Areenalla ja 15:00-16:00 oheiset West Areenalla. Sekä torstaisin jääharjoitus Astora Areenalla klo 15:00 – 16:00  ja klo 16:00 – 17:00 oheiset West Areenalla.

Taitokoulun hinta huhti-toukokuun hinta on 50€.

Vakuutus tulee voimaan vasta kun ilmoittautuminen on tehty!

Taitokoululaisen on ilmoittauduttava taitokouluun seuran nettisivuilla ohessa olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Tarkemmat tiedustelut vastaavalta valmentajalta.

Taitokouluvastaava:

Anni Järvenpää

annijarvenpaa.porita@gmail.com

***

Vaatetus/varustus: 

Jokaisella taitokoululaisella tulee olla kypärä, vakuutus on voimassa VAIN jos kypärä on ollut päässä.

Vaatetus on tärkeä osa, sillä vaatetus ei saa olla liian kuuma tai paksu, jotta liikkuminen on mahdollista. Vaikka jäähalli voi tuntua kylmältä, niin paksu toppavaatetus voi olla helposti liikaa. Suosi siis kerrospukeutumista aluskerraston avulla, jotta lapsen on mukava harjoitella. Lämpimät hanskat ovat myös hyvä olla kädessä.

Jokaisella tulee olla omat luistimet, sillä niitä ei ole saatavilla lainaan. Luistimen ei tarvitse taitokoulussa olla huippuluistin, mutta sen olisi hyvä tukea nilkkaa, terien olla terävät, sekä hyvin lapselle istuvat. 

Oheisharjoitusten vaatetuksessa tulisi ottaa huomioon, että vaatetus on joustava ja jaloissa olisi harjoitteluun sopivat kengät. Mukaan myös vesipullo.

Huomioikaa, että Astora Areena  on melko kylmä.