Jäsenhuone|Työhuone

Taitoluistelu on monipuolinen ja hauska harrastus!

Porin Taitoluistelu ry:ssä haluamme, että toiminta on kaikille iloista ja antoisaa liikuntaa. Uusien luistelijoiden määrä onkin jatkuvassa kasvussa. Myös suomalaisen taitoluistelun menestyminen kansainvälisellä tasolla on antanut lisäpotkua harrastajamäärien kasvulle, ja siksi myös PoriTassa toiminta käsittää laajan harrastuspohjan.

Porin Taitoluistelu ry:n vahvuudeksi voi lukea sen, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikenikäisillä pojilla ja tytöillä, nuorilla ja varttuneemmilla, on mahdollisuus harrastaa monipuolista lajia, joka tarjoaa jääharjoittelun lisäksi myös paljon muuta: ilmaisutaitoa, tanssia jne. Seurallamme onkin jo vuosikymmenten kokemus vahvasta nuorisotyöstä. Seurassamme toimii luistelukoulu ja taitokoulu. Muodostelmajoukkueita on useampi nuorille ja yksi aikuiselle. Yksinluistelussa on harrastajia sekä kilpailijoita SM-tasolle saakka.

Kilpailukauden aikana seuramme luistelijat ovat menestyneet alueellisissa sekä valtakunnallisissa yksin- ja muodostelmaluistelukilpailuissa. Järjestämme myös itse kilpailuja. Kilpailuiden ohella seuramme järjestämää lähes joka vuosi suuren suosion saavuttaneen jääshown. Lisäksi kesäkurssit ovat olennainen osa seuramme toimintaa.

Porin Taitoluistelu ry:ssä on tällä hetkellä n. 240 luistelijaa. Meille kaikki luistelijamme ovat tasavertaisia ja yhtä tärkeitä. Haluamme kannustaa heitä positiivisesti kehittämään omia taitojaan.

Taitoluistelu tarjoaa parasta: vahvaa, vakaata ja vauhdikasta jääurheilua.