Jäsenhuone|Työhuone

Teroitukseen ilmoittautuminen

SEURAAVA TEROITUSPÄIVÄ  tiistaina 29.11 alk. klo 8 Isomäen jäähallissa 

Teroittaja Santtu Luojola käy Turusta teroittamassa sovittuna päivänä, jos silloin on vähintään 25 luistinparia työstettävänä, saa olla vaikka paljon enemmänkin. Hinta on 15€ /pari.

Ohjeet:

  1. Ilmoita luistimesi sitovasti alla olevalla lomakkeella teroituspäivään viim. 2 pv aiemmin. Vaikka luistimesi puuttuisivat, jälkilaskutetaan 15€ joka tapauksessa.
  2. Tuo luistimesi pienessä luistinpussissa tai vastaavassa viimeistään edellisenä päivänä/iltana PoriTan toimistoon tai suoraan teroituskoppiin. Ei isoja varustekasseja!
  3. Laita luistinten mukaan lappu, jossa on   Nimi / Laji (YL tai ML) / paino  sekä TASARAHA 15€ (esim. Minigrip pussissa luistimen sisällä). Myös palautetta edellisestä teroituksesta voi antaa. Luistimet teroitetaan aamupäivän aikana ja ovat siis valmiit teroituspäivänä teroituskopissa noudettavissa.

Isomäki Areenan pukukopeille tultaessa, seuran toimisto on heti pääoven vieressä vasemmalla ja teroituskoppi on 1. ovi vasemmalla pukukoppikäytävällä. Jos seuran väkeä ei ole paikalla, voi pyytää kenttämiehiä avaamaan oven.

Muodostelmajoukkueet voivat ilmoittautua myös joukkueena, luistinten kpl määrän ilmoittaen: